KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

VELIAN COMPLEX

NatisniE-pošta

Iz sjedinjavanja divizme (Verbascum Densiflorum), smilja (Helycrisum Italicum), lana (Linum Usitatissimum) i žute kamilice (Anthemys Tinctoria) nastaje Velian Complex: patentirana mješavina biljnih ekstrakata, rezultat dugog znanstvenog istraživanja koje su proveli Kemon, Vivacell Biotechnology (Denzlingen, Njemačka) i Sveučilište u Ferrari. Provedena istraživanja pokazala su da „specifične mješavine ekstrakata divizme, smilja, lana i žute kamilice, proizvodi s biljkama koje je uzgojio Kemon posjeduju važna protuupalna, antibakterijska i antioksidacijska svojstva“ i da patentirana mješavina Velian Complex ima važan sinergijski učinak, s rezultatima koji nadmašuju zbroj rezultata pojedinačnih ekstrakata.

Velian Complex_-_Pieghevole_ARTTECH_SLO_web2-1

 

pdfKATALOG VELIAN COMPLEX (datoteka pdf, velikost187 kb)

Korištenje u proizvodima

Počevši od rujna 2018. godine Velian Complex bit će postupno dodavan u formule naših proizvoda, omogućujući opće poboljšanje učinkovitosti istih i obogaćujući ih značajnim antioksidacijskim, umirujućim i zaštitnim djelovanjem te njegom.

Kemonov laboratorij na otvorenom

Na umbrijskim brežuljcima, u blizini našeg postrojenja, 2006. godine pretvorili smo 20 hektara terena u biološku poljoprivredu. Tako je prije 12 godina započelo jedno dugo i intenzivno eksperimentiranje na biljkama u našem „laboratoriju pod otvorenim nebom“, istraživanje koje se i dalje nastavlja i koje nam je donijelo rezultate bez presedana kada je u pitanju kozmetika.

Odabir biljaka, bioloski uzgoj

Nakon dugog perioda istraživanja, odabrali smo četiri biljke zbog njihovih sposobnosti umirivanja i njege; riječ je o autohtonim biljkama, rustikalnim i otpornim, koje nemaju potrebu za mnogo vode i koje sadimo sukladno tehnikama biološke poljoprivrede u našem laboratoriju na otvorenom. Ekstrakti ovih biljaka pokazali su sinergijski učinak koji je toliko moćan da je omogućio Kemonu da dobije patent koji potvrđuje inovativnost istraživanja i rezultata.

Snažan sinergijski učinak.

Dugo i intenzivno eksperimentiranje s biljkama. 

Četiri biljke s umirujuČim i njegujuČim svojstvima

Patent koji potvrduje inovativnost istrazivanja i rezultata.

 

ŽUTA KAMILICA
ANTHEMYS TINCTORIA
SMILJE
HELYCRISUM ITALICUM
LAN
LINUM USITATISSIMUM
DIVIZMA
VERBASCUM DENSIFLORUM

kamilca

smilj

lan

lucnik