KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

KIT UNAMY WAVE

NatisniE-pošta

KIT UNAMY WAVE

1. ŠTO JE

Tretman za kovrčanje kose s dugotrajnim učinkom koji vam omogućava stvaranje mekanih, definiranih i elastičnih kovrča. Jedinstvena formula za prirodnu, obojenu ili osjetljivu kosu.

wave

Set:

START SHAMPOO, šampon za pretpranje u vrećici, 20 ml x 2

WAVE EQUALIZER, tekućina za izjednačavanje poroznosti kose, 50 ml

WAVE LOTION, losion za kovrčanje, 125 ml

WAVE NEUTRALIZER, neutralizator, 250 ml

2. KARAKTERISTIKE

  • JEDINSTVENA FORMULA
  • USLUGA KOVRČANJA S DUGOTRAJNIM UČINKOM
  • ZA MEKANE, DEFINIRANE I ELASTIČNE KOVRČE
  • STVARA VOLUMEN I POTPORU FRIZURI
  • BEZ TIOGLIKOLATA
  • BEZ AMONIJAKA
  • S UGODNIM MIRISOM CITRUSA
  • UZ PUNO POŠTOVANJE KOSE

3. NAČIN KORIŠTENJA

Faza 1: Dijagnoza
Prije korištenja usluge Unamy Wave provjerite je li kosa prirodna, bojena ili osjetljiva i provjerite njezin stupanj poroznosti i preosjetljivosti. Razgovarajte s klijentom o prethodnim tehničkim postupcima.

Faza 2: Pranje šamponom Unamy Start Shampoo
Kosu navlažite i nanesite šampon, nježno umasirajte i temeljito isperite. Svrha je ukloniti višak sebuma ili ostatke proizvoda za oblikovanje kose koji su bili prethodno upotrijebljeni kod pripreme kose za tehničku obradu.

Faza 3: Priprema kose Unamy Wave Equalizer tekućinom za izjednačavanje poroznosti kose
Nanesite tekućinu na kosu i češljanjem ju jednakomjerno rasporedite po kosi. Unamy Wave Equalizer djeluje selektivno na područjima veće osjetljivosti; čuva kapilarnu strukturu s jedinstvenom apsorpcijskom sposobnošću losiona za kovrče Unamy Wave Lotion. Ostavite djelovati 3 minute i isperite. Za osjetljivu kosu preporučuje se ponoviti aplikaciju manjom količinom proizvoda neposredno na najporoznijim područjima kose bez ispiranj

Faza 4: Uvijanje kose
Započnite uvijanje uz korištenje pomagala i željene tehnike. Svrha je osigurati kosi kretanje i pravilan smjer. Nemojte pretjerati tijekom uvijanja i koristite odgovarajuće listiće kako biste zadržali vrhove kose u unutrašnjosti uvijača. U ovoj je fazi važno očuvati kosu vlažnom, stoga ju prskajte vodom.

Faza 5: Nanošenje Unamy Wave Lotiona
Nakon završenog uvijanja nanesite pamučnu traku s vrpcom na granicu s licem. Klijentu stavite prekrivač za jednokratnu upotrebu i na stražnju stranu glave postavite spremnik za tekućinu. Nanesite Unamy Wave Lotion izravno na uvijače, započevši na stražnjoj strani. Na kraju zamijenite pamučnu traku vrpcom i pokrijte PVC kapom.

Faza 6: Vrijeme djelovanja

TIP KOSE ČAS DELOVANJA
Prirodna i otporna kosa  do 30 minuta
Obojena kosa do 20 volumena (6 %)  do 20 minuta
Osjetljiva kosa, obojena do 30 volumena ili s pramenovima do 50 %  do 10 minuta
   

Nakon 5 minuta isprobajte djelovanje Unamy Wavea nježnim odvijanjem jednog uvijača. Pripazite kako ne biste povukli pramenove, provjerite oblik i prema potrebi promijenite vrijeme primjene (nanošenja).

Faza 7: Ispiranje
Kada istekne vrijeme djelovanja, ispirite 10 minuta i pažljivo operite uvijač za uvijačom.

Faza 8: Nanošenje Unamy Wave Neutralizer
Dobro obrišite kosu i jednakomjerno nanesite Unamy Wave Neutralizer, uz pomoć aplikatora, na svaki uvijač posebno. Ostavite djelovati 5 minuta. Pažljivo uklonite uvijače, započnite na vrhu glave i pripazite kako ne biste povukli pramenove. Ponovno nanesite Unamy Wave Neutralizer kako bi proizvod bio dobro nanesen na kosu. Ostavite djelovati dodatnih 5 minuta.

Faza 9: Ispiranje
Dobro isperite. Prema potrebi nanesite masku Unamy Home Care Mask, ostavite djelovati 5 minuta i isperite.

Faza 10: Sušenje
Nastavite sa sušenjem.