KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

KIT UNAMY LISS

NatisniE-pošta

KIT UNAMY LISS

1. ŠTO JE

Tretman za trajno ravnanje kose za sasvim ravnu kosu s dugotrajnim učinkom. Posebna formula za prirodnu i otpornu kosu.
liss


Set:

START SHAMPOO, šampon za pretpranje u vrećici, 20 ml x 2

LISS CREAM, krema za izravnavanje, 250 ml

LISS NEUTRALIZER, neutralizator, 250 ml

2. KARAKTERISTIKE

  • POSEBNA FORMULA ZA PRIRODNU I OTPORNU KOSU
  • RAVNA KOSA NA DEFINITIVNI NAČIN I BEZ VOLUMENA
  • S UGODNIM MIRISOM CITRUSA
  • UZ PUNO POŠTOVANJE KOSE

3. NAČIN KORIŠTENJA

Faza 1: Dijagnoza
Prije korištenja usluge Unamy Liss provjerite je li kosa prirodna, bojena ili osjetljiva i provjerite njezin stupanj poroznosti i preosjetljivosti. Razgovarajte s klijentom o prethodnim tehničkim postupcima. Unamy Liss možete koristiti samo na prirodnoj i otpornoj kosi.

Faza 2: Pranje šamponom Unamy Start Shampoo
Kosu navlažite i nanesite šampon, nježno umasirajte i temeljito isperite. Svrha je ukloniti višak sebuma ili ostatke proizvoda za oblikovanje kose koji su bili prethodno upotrijebljeni kod pripreme kose za tehničku obradu.

Faza 3: Nanos Unamy Liss
Kosu podijelite upotrebom češlja u četiri dijela u obliku križa od vrha glave prema dolje i od uha do uha. Uz pomoć kista započnite nanošenje na stražnjem dijelu i stvarajte približno 1 cm široke pramenove. Nanesite Unamy Liss 1 cm od vlasišta, kako na gornji, tako i na donji dio pramena, izbjegavajući pritom vlasište. Nastavite s pramenovima do sredine glave. Idite na bočni dio i nanesite na svaki pramen do stražnjeg dijela. Nakon završetka nanošenja uvjerite se da je kosa napeta. Kako biste kosu održali napetom, koristite češalj s rijetkim zupcima da se kosa ne bi odupirala. Proizvod treba brzo nanijeti kako bi rezultat bio jednakomjeran.

Faza 4: Vrijeme djelovanja
Nakon 5 minuta od početka tretmana pregledajte kosu kako biste odredili točno vrijeme djelovanja. Proizvod smije stajati na kosi najviše 30 minuta.

Faza 5: Ispiranje
Kosu ispirite barem 10 minuta i pritom neka bude napeta. Osušite ju ručnikom.

Faza 6: Applicazione di Unamy Liss Neutralizer
Kosu podijelite u četiri dijela i započnite nanošenje na vrhu glave tako da stvarate vodoravna područja. Nanesite neutralizator na svaki dio posebno i prekrijte svu kosu. Kosa treba biti napeta. Ostavite djelovati 10 minuta.

Faza 7: Ispiranje
Dobro isperite. Prema potrebi nanesite masku Unamy Home Care Mask, ostavite djelovati 5 minuta i isperite.

Faza 8: Sušenje
Osušite sasvim glatku kosu i prema potrebi koristite glačalo za kosu zbog boljeg rezultata. Klijenta podsjetite kako ne smije prati kosu, koristiti ukosnice ili vrpce i ne smije vezati kosu sljedećih 48 sati.