KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

LIDING NOURISH

NatisniE-pošta

LIDING NOURISH

1. ŠTO JE

Oštećena, suha, valovita i neposlušna kosa najteža je za održavanje. Krhka je i bez sjaja, teško ju je raščešljati te nema kompaktnost i ujednačenost.
Kako bi ponudio najbolje ovoj vrsti kose, Liding predstavlja Nourish: liniju na bazi karitè maslaca, posebno osmišljenu za dubinsko hranjenje kapilarnog vlakna i zaštitu kose. Zahvaljujući ovoj liniji, kosa se lako raščešljava, meka je i lako se oblikuje.

Pakiranje: Shampoo 250/1.000 ml, Mask 200/1.000 ml, Serum 8 ml x 12, 2Phase 200 ml

nourish1 nourish2 nourish3 nourish4


Ključni sastojak

nourish-sestavine Karité maslac
Zahvaljujući hidratantnim, omekšavajućim i hranjivim svojstvima, smatra se pravom panacejom. Idealan je za njegu neposlušne, suhe i oštećene kose. Stvara zaštitni film i učinkovito štiti kosu od vremenskih utjecaja.


2. UPORABA I UČINAK


Nourish Shampoo

Hranjivi šampon za oštećenu kosu

Hranjivi šampon na bazi karité maslaca za suhu, neposlušnu, oštećenu i grubu kosu. Nježno čisti, ostavljajući kosu mekom i hidratiziranom.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na opranu i ručnikom posušenu kosu. Ostaviti da djeluje i zatim temeljito isprati.

 

Nourish Mask

Hranjiva maska za oštećenu kosu

Hranjiva maska za oštećenu kosu na bazi karité maslaca za suhu, neposlušnu i oštećenu kosu. Olakšava raščešljavanje i ostavlja kosu mekom, elastičnom i podatnom za oblikovanje.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na opranu i ručnikom posušenu kosu. Ostaviti da djeluje i zatim temeljito isprati.

 

Nourish Serum

Obnavljajući serum

Obnavljajući serum za krhku i neposlušnu kosu. Zahvaljujući karité maslacu, iznimno hidratantnih, opuštajućih i hranjivih svojstava, duboko njeguje kosu, ostavljajući ju intenzivno mekom. Nakon tretmana kosa je svilenkasta i elastična, sjajna i ukroćena, vidljivo zdravijeg izgleda.

Kako koristiti: oprati kosu šamponom Nourish Shampoo. U posudu staviti 30 ml maske Nourish Mask i vrećicu od 8 ml seruma Nourish Serum. Dobro pomiješati, a zatim nanijeti po dužini i vrhovima i češljati (ova količina prikladna je za srednje dugu kosu srednje gustoće; a u slučaju dulje i gušće kose, povećati količinu do potpunog prekrivanja kose). Prekriti zaštitnom kapom i staviti pod izvor topline na 10 minuta. Obilno isprati i posušiti kao i obično.

 

Nourish 2Phase

Sredstvo za raščešljavanje bez ispiranja za oštećenu kosu

Dvofazni sprej bez ispiranja na bazi karité maslaca za suhu, neposlušnu i oštećenu kosu. Učinkovito raščešljava i hidratizira. Stvara efekt protiv kovrčanja, kosa je ukroćena i jednostavno ju je oblikovati.

Kako koristiti: protresti prije uporabe kako bi se pomiješala oba djelatna sredstva, zatim posprejati po dužini isprane i ručnikom posušene kose. Češljati za ravnomjerno nanošenje te oblikovati po želji.