KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

LIDING COLOR

NatisniE-pošta

 LIDING COLOR

1. ŠTO JE

Protek vremena, oksidativni učinak sunčeve svjetlosti, smog: puno je čimbenika koji izbljeđuju kozmetičku boju koja poprima ispran izgled.

Kako biste zaštitili sjaj boje i učinili ju dugotrajnijom, Liding predstavlja liniju Color: dva jednostavna i brza koraka idealna za beauty rutinu obojene i izbijeljene kose.

Pakiranje: Shampoo 250/1.000 ml, Mask 200/1.000 ml, Cold Shampoo 250 ml

 

liding color_1 liding color_2 liding color_3


Ključni sastojak

liding color_sestavine Ekstrakt cvjetova kamilice i ljiljana
Ekstrakti iz ovih dviju biljaka bogati su hidratantnim, zaštitnim i antioksidativnim tvarima. Idealni su za zaštitu boje od oksidacijskih oštećenja uzrokovanih UV zrakama.

2. UPORABA I UČINAK

Color Shampoo

Šampon za sjaj obojene kose

Zahvaljujući uravnoteženoj mješavini površinskih aktivnih tvari, nježno čisti, poštujući prirodnu ravnotežu tjemena i kose, stvarajući bogatu i ugodnu pjenu. Ekstrakt cvjetova kamilice i ljiljana štiti kozmetičku boju te joj daje sjaj i produžuje njezinu trajnost. Sadrži sredstva za regeneriranje koja stvaraju zaštitni film na kosi te joj podaruju elastičnost i volumen dok istovremeno ističu njezinu kozmetičku boju.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na mokru kosu, nježno umasirati i temeljito isprati.


Color Mask

Maska za sjaj obojene kose

Podaruje sjaj, omogućuje lakše raščešljavanje i povećava trajnost boje, za mekanu, sjajnu kosu svilenkastog izgleda koju je lako toplinski oblikovati. Zahvaljujući sredstvima za regeneriranje i UV filtrima, nudi savršenu antistatičku kontrolu i potpunu zaštitu od blijeđenja uzrokovanog sunčevim svjetlom. Poboljšava otpor na lomljenje vlakana kose i štiti ju od topline.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na opranu i ručnikom posušenu kosu. Ostaviti da djeluje, a zatim temeljito isprati.


Color Cold Shampoo

Šampon za održavanje hladnih plavih nijansi

Šampon za prirodnu plavu, obojenu, izbijeljenu ili kosu s pramenovima. Zahvaljujući uravnoteženoj dozi purpurnog pigmenta, izvrsno djeluje protiv žutih nijansi te brzo maskira žutu primjesu tipičnu za bijelu i sivu kosu. Uklanja neželjene reflekse za ujednačenu i prirodnu boju.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na mokru kosu, nježno umasirati i temeljito isprati.