KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

LIDING BAHIA

NatisniE-pošta

LIDING BAHIA

1. ŠTO JE

Liding predstavlja liniju Bahia za brzu i jednostavnu njegu kose u ljetnim danima: dva jednostavna koraka za regeneriranje kože i kose nakon izlaganja suncu.

Pakiranje: Shampoo Hair&Body 250 ml, Spray Hair&Body 200 ml

 

liding bahia liding bahia_2

Ključni sastojak

 bahia-sestavine Ekstrakt suncokretovih sjemenki
Riječ je o prirodnom koncentratu proteina i minerala s antioksidativnim i obnavljajućim djelovanjem. Dokazano je učinkovit u zaštiti od oksidativnog oštećenja uzrokovanog izlaganjem suncu. Jedan je od najučinkovitijih prirodnih sastojaka u proizvodima koji se upotrebljavaju nakon sunčanja.


2. UPORABA I UČINAK

Bahia Shampoo Hair&Body

Hidratantni šampon nakon sunčanja

Zahvaljujući mješavini nježnih, površinski aktivnih, tvari, idealan je za njegu tijela i kose jer ih hidratizira i omekšava nakon izlaganja suncu. Lagano čisti, nježno uklanjajući proizvode za zaštitu od sunca, klor i sol. Hidratizira i omekšava kožu i kosu.

Kako koristiti: ravnomjerno rasporediti na mokru kosu i tijelo, nježno umasirati i pažljivo isprati. Ponoviti po potrebi.

Bahia Spray Hair&Body

Sprej za hidrataciju i otpetljavanje

Sprej bez ispiranja za tijelo i kosu. Tijekom i nakon izlaganja suncu otpetljava kosu i čini ju mekom i svilenkastom, zahvaljujući sredstvima za regeneriranje sa zaštitnim filmom sadržanim u formuli proizvoda. Primijenjen na čistu kožu hidratizira ju i čini svilenkastom.

Kako koristiti: nanijeti na kosu tijekom izlaganja suncu ili na opranu i ručnikom posušenu kosu, ravnomjerno rasporediti češljem i nastaviti sa sušenjem. Nanijeti na kožu nakon čišćenja i umasirati do potpunog upijanja.