KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

CRAMER COLOR TONE-ON-TONE HAIR COLOR

NatisniE-pošta

cramer 14

PROIZVOD

Bojenje ton na ton bez amonijaka s kremastom teksturom za ugodnu i tankoćutnu uslugu koja poštuje strukturu kose. Kosa je uvijek sjajna i podatna.

Kolekcija se sastoji se od 49 nijansi koje se međusobno mogu miješati, a podijeljene su u 16 serija boja u tubi od 100 ml.

Proizvod omogućuje dobivanje blagih odsjaja smanjivanjem efekta izrasta, a sve nijanse djeluju izravnim prekrivanjem; alternativno se mogu postići intenzivni i živahni učinci u sinergiji s trajnom bojom za kosu Cramer Color.

Učinak

DVA AKTIVATORA ZA DVA RAZLIČITA UČINKA

UNI.COLOR OXI 6 VOLUMENA ZA:

 • BLAGO TONIRANJE
 • BOJE KOJE SMANJUJU EFEKT IZRASTA
 • PREKRIVANJE SIJEDE KOSE DO 30 %
 • POSEBNA BOJA ZA MUŠKARCE
 • IZVANREDAN SJAJ ZAHVALJUJUĆI SERIJI SJAJILA
 • UNI.COLOR OXI 16 VOLUMENA ZA:
 • SNAŽNE PROMJENE ODSJAJA
 • POSVJETLJIVANJA DO JEDNOG TONA
 • PREKRIVANJE SIJEDE KOSE DO 70 %
 • POSEBNU BOJU ZA MUŠKARCE S POTPUNIM PREKRIVANJEM

 

 

velian-complex-logo cramer 15
cramer 16hr
   

CRAMER COLOR PERMANENT HAIR COLOR

NatisniE-pošta

cramer 11

PROIZVOD

Trajna boja kremaste teksture, u tubi od 100 ml. Jamči dugotrajne, besprijekorne učinke i potpunu prekrivenost sijede kose, čak i neposlušne kose koju je iznimno teško prekriti.

Kolekcija se sastoji od 109 nijansi koje se međusobno mogu miješati, podijeljenih u 24 serije boja, te vam nudi bogatu i raznoliku paletu koja će zadovoljiti sve potrebe stručnjaka i kromatske osobitosti klijentice.

Ovo je idealan proizvod jer, potpuno vjeran katalogu boja, omogućuje savršene učinke u pogledu tonaliteta i odsjaja.

Učinak

 • 100 % PREKRIVANJE I SIJEDE KOSE, OSOBITO ZAHTJEVNE, NEPOSLUŠNE
 • RAVNOMJERNA BOJA OD TJEMENA DO VRHOVA
 • IZNIMNO DUGOTRAJNA POSTOJANOST
 • MAKSIMALAN SJAJ
 • SIGUROST UČINAKA
 • POSVJETLJUJE DO PET TONOVA ZAHVALJUJUĆI SERIJI ULTRA BLOND
velian-complex-logo cramer 12

 cramer 13

   

CRAMER COLOR

NatisniE-pošta

PROŠIRITE SVOJU ZONU KOMFORA

Cramer Color, marka koja postoji od 1965. godine i koja sadržava priču o boji u Kemonu, obnavlja se i proširuje ne bi li se potvrdila kao pouzdan partner za potpuno sigurno bojenje.

Primjenom tehnologije ton na ton postaje cjeloviti integrirani sustav koji će vam pružiti podršku za sve različite potrebe bojenja u salonu.

Dva proizvoda sa sinergijskim nijansama, kokosovo ulje kojim je bogata krema za bojenje i ekskluzivna Scudo tehnologija omogućit će vam da:

• razvijete mnoge i raznolike mogućnosti salonskih usluga
• ponudite besprijekorno prekrivanje sijede kose
• odaberete između mnogobrojnih pouzdanih i živahnih odsjaja
• zajamčite klijentici uvijek zdrava i hidratizirana vlakna kose
• postignete neusporedivo dugotrajnu postojanost tijekom vremena.

Svaka nijansa, svaka usluga i svaka ponuda boje, uz sustav Cramer Color System postaju jednostavne i sigurne.

cramer 1
Zahvaljujući ekskluzivnoj Scudo tehnologiji i kokosovu ulju, sustav Cramer Color omogućuje vam da istražite potencijale svake nijanse, oživite svaki odsjaj i
personalizirate svaku boju sigurni da ćete imati jedinstvene i uvijek savršene učinke.

JEDAN SUSTAV, RAZNOVRSNE USLUGE, BEZBROJNE I POUZDANE NIJANSE

Cramer Color System cjeloviti je sustav dvaju proizvoda sa sinergijskim djelovanjem, koji vam omogućuju proširenje cjenika uslugama bojenja na jednostavan i atraktivan način.

cramer 2
Primjenom tih dviju različitih tehnologija bojenja, trajno i ton na ton, postići ćete:

• različite stupnjeve prekrivanja sijede kose, od izrazitoga do prirodnoga
• uslugu djelovanja na tjeme, po cijeloj duljini kose i na vrhovima kako biste
sačuvali zdravlje kose te postigli sjajniji i dugotrajniji učinak
• personalizirana toniranja za zadržavanje odsjaja
• posvjetljivanja do 5 tonova bez upotrebe izbjeljivača.

Bogata i raznolika paleta boja sadržava više od 150 iznimno postojanih nijansi koje omogućuju potpunu personalizaciju izborom prave nijanse koja ističe boju kose i osobitost svake klijentice.

 

 

Šest serija prirodnih boja omogućuje vam da udovoljite svim potrebama prekrivanja, čak i u
slučaju neposlušne kose, nudeći široku paletu nijansi za prekrivanje, od toplih do hladnih podtonova.
cramer 3 cramer 4

EKSKLUZIVNA SCUDO TEHNOLOGIJA ZA SAVRŠENE UČINKE

Inovativna Scudo tehnologija djeluje kroz posebne zaštitne intermedijere u kremi za bojenje, koji sprečavaju prijevremenu oksidaciju intermedijera boje.

Oni drugi su vrlo male molekule koje se nakon oksidacije razvijaju u veće strukture, odnosno u pravi pigment; Scudo tehnologija djeluje tako da, nakon doziranja proizvoda, ostaje dovoljno vremena za miješanje i nanošenje prije nego što se s pomoću kisika počne razvijati pigment: tako intermedijeri boje malih dimenzija imaju veću šansu da dublje i u većem broju prodru u vlakna kose te da tamo ostanu nakon što se razviju u pigment.

Hipotetski prikaz u
mjerilu različitih veličina
intermedijera boje prije i
nakon oksidacije.
cramer 5 cramer 6

Nadalje, kako bismo tim malim intermedijerima boje omogućili prodiranje u vlakno kose, dovoljno je uravnoteženo i blago alkalizirajuće djelovanje, koje znatno smanjuje bujanje kutikula i osjetljivost kose.

Vlakno kose koje je kompaktnije i dubinski bogatije pigmentom, uvijek će imati ljepši i živahniji odsjaj, a boja će dugo ostati sjajna i postojana.

KOKOSOVO ULJE ZA UGODNU GLATKOĆU I POTPUNU PREKRIVENOST

Kokosovo je ulje ključni sastojak koji sustavu Cramer Color daje posebna svojstva.

Kokosovo ulje u kremi za bojenje dodatno podržava Scudo tehnologiju zahvaljujući svojoj niskoj topljivosti i antioksidacijskim svojstvima: naime, ono omogućuje vrlo brzo miješanje, a smjesa gotovo trenutačno poprima tekuću i glatku konzistenciju pa se lako i ravnomjerno nanosi na kosu. Zahvaljujući toj specifičnoj teksturi, boja prianja i ravnomjerno se nanosi, što omogućuje izvrsnu prekrivenost.

Kremasta tekstura
Izravno miješanje
Jednostavno i brzo nanošenje
Potpuna prekrivenost
Hidratizira kosu i ističe boju

cramer 7
 
Bogato je i laurinskom kiselinom, trigliceridom koji je vrlo sličan strukturi proteina u kosi, stoga prodire duboko u kutikule sprečavajući njihovo oštećenje, što boju čini intenzivnijom, živahnijom i dugotrajnijom, a kosu potpuno zaštićenom.

VELIAN COMPLEX: DAŠAK ZAŠTITE I ZA KOŽU

Na brdima Umbrije, u blizini našeg pogona, 2006. godine prenamijenili smo 20 hektara zemljišta u organsku poljoprivredu.

Tako je počelo dugo i intenzivno eksperimentiranje na biljkama u našem ,,laboratoriju na otvorenome“, istraživanje koje se nastavlja i dandanas i koje nam je donijelo dosad neviđene rezultate u kozmetici. Nakon dugogodišnjeg proučavanja odabrali smo četiri biljke zbog njihovih omekšavajućih i umirujućih svojstava; autohtone su, rustikalne i otporne, ne treba im mnogo vode i uzgajamo ih prema tehnici organskog uzgoja u našem Kemon laboratoriju na otvorenome.
velian-complex-logo

Velian Complex nastao je kombinacijom:

velecvjetne divizme (Verbascum densiflorum), koja ima umirujuća svojstva
smilja (Helichrysum italicum), koji ima umirujuća i osvježavajuća svojstva
lana (Linum usitatissimum), koji ima zaštitna i omekšavajuća svojstva
žutocvjetnog jarmena (Anthemis tinctoria), koji ima antioksidacijska svojstva.

Riječ je o patentiranoj mješavini biljnih ekstrakata, rezultatu dugogodišnjega znanstvenog istraživanja koje su zajedno provodili Kemon, Vivacell Biotechnology (Denzlingen, Njemačka) i Sveučilište u Ferrari.

Novi je sustav Cramer Color System obogaćen tim vrlo važnim sastojkom koji pojačava zaštitno djelovanje na vlasištu dokle god boja traje.

Patent

Znanstvene su studije pokazale da ,,posebne mješavine ekstrakata divizme, smilja, lana i žutocvjetnog jarmena, proizvedenih od biljaka koje se uzgajaju u skladu s tehnikom organskog uzgoja u našem Kemon laboratoriju na otvorenome, imaju snažna protuupalna, antibakterijska i antioksidacijska svojstva” te da patentirana mješavina Velian Complex daje važan sinergijski učinak, što nadilazi rezultate koji se očekuju od zbroja pojedinačnih ekstrakata.
Novi je Cramer Color System obogaćen tim vrlo važnim sastojkom koji pojačava zaštitno djelovanje na vlasištu dokle god boja traje.

Slijeva nadesno, osušeni biološki
ljekoviti proizvodi koji čine Velian
Complex: Velecvjetna divizma,
sjemenke lana, žutocvjetni jarmen,
smilje
cramer 8 cramer 9

cramer 10CRAMER COLOR SYSTEM U CJENIKU FRIZERSKIH USLUGA

Cramer Color System posjeduje svojstva koja ga čine dragocjenim i pouzdanim saveznikom u salonu, korisnim za pružanje većine klasičnih usluga bojenja, posebice kada su potrebni dobra prekrivenost sijede kose i živahni odsjaji. U nastavku donosimo nekoliko savjeta kako najbolje iskoristiti ovaj proizvod i kako ga ponuditi klijenticama kroz niz usluga u jednostavnom i atraktivnom cjeniku.

Bojanje sa kokosovim uljem

Upotreba ključnog sastojka bojenja jednostavan je i učinkovit postupak kojim ćete udahnuti novi život klasičnim uslugama bojenja i razlikovati se od ostalih.
Kokosovo je ulje poznato posebice po svojim omekšavajućim i ljekovitim svojstvima, a kosi i koži daje sjaj pa odmah sugerira da je riječ o osobito kvalitetnu kozmetičkom proizvodu.

Ponovno toniranje bez amonijaka

Upotrijebite Cramer Color ton na ton (Cramer Color tone-on-tone) s uni.Color Oxijem od šest volumena kako biste obojenoj kosi vratili ton i odsjaj. Brza i pristupačna usluga koja se može ponuditi između dva bojenja za održavanje živahnoga i intenzivnog odsjaja.

Boja s kokosovim uljem +
Ponovno toniranje bez amonijaka

Primjena Cramer Color permanent trajne boje na tjemenu i ton na ton po cijeloj duljini kose i na vrhovima jamči dugotrajne učinke boje te maksimalan sjaj i poštovanje kose. Kombinacija dvaju proizvoda nudi cjelovitu i diferencirajuću uslugu.

Boja Extra prekrivanje

Sa serijom Superprirodne/Super Naturali i Superprirodne nordijske/Super Naturali Nordici moguće je u cjenik uvesti uslugu namijenjenu svim klijenticama koje žele snažne učinke ili su uvijek imale problema s prekrivanjem te jamčiti mogućnost izbora između toplijih i pretežito hladnih odsjaja.

Prirodna boja za prekrivanje

Za klijentice koje preferiraju sjaj ili žele smanjiti kontrast izrasta moguće je upotrebljavati ton na ton nijanse s Uni.Color Oxijem od 16 volumena bez potrebe za miješanjem s prirodnom bazom.

Prekrivanje sijede kose

S Cramer Colorom ton na ton i Uni.Color Oxijem od šest volumena moguće je ponuditi pristupačnu uslugu potpuno namijenjenu klijenticama koje su odlučile obojiti kosu kako bi prekrile prve sijede vlasi. Odsjaji će biti prirodni i živahni, a izrast će kratkotrajno biti gotovo neprimjetan.

Bojenje muške kose

Posebna serija Prirodno sive brzo prekriva sijedu kosu s prosijedim učinkom.

Sjajilo/Illuminante

Upotreba serije Sjajila/Illuminanti idealna je za pojačavanje odsjaja i toniranje plave kose; poseban sastav serije pojačava sjaj kose te jamči da će kosa biti sjajna i po cijeloj tretiranoj duljini i na vrhovima.

Plava Deco-Free

Sa serijom Ultra posvjetljivača/Ultraschiarenti moguće je posvjetljivanje i toniranje jednim potezom te bez izbjeljivanja postići savršenu i sjajnu plavu kosu. Ta usluga zahtijeva točnu dijagnozu kose i izvorne boje, ali uistinu može biti vrlo dobra alternativa izbjeljivanju, čak i na najosjetljivijoj kosi.