KEMON Slovenija Trimužijat d.o.o. 

Proizvodi KEMON po linijama

NatisniE-pošta

ACTYVA LIDING HAIR MANYA AND KEMON COLORS LUNEX SYSTEM UNAMY SYSTEM

KEMON - tradicija in inovativnost

Talijansku tvrtku Kemon i danas vodi obitelj Nocentini koja ju je osnovala 1959. godine. Tvrtka Kemon već više od 50 godina osmišljava, proizvodi i prodaje proizvode, obrazuje i kreira svijet frizura isključivo za tržište profesionalnoga frizerstva.

U Kemonovom modernom istraživačkom laboratoriju neprekidno se stvaraju novi proizvodi namijenjeni potrebama profesionalaca iz cijeloga svijeta. Centralizirana proizvodnja u cijelosti se odvija prema standardima kvalitete certifikata ISO 9001:2008 te prema standardima okoliša ISO 14001:2004. Kemonov marketing učinkovito promovira proizvode koji se stalno usavršavaju. Osim na talijanskom tržištu, Kemon je još od osamdesetih godina
XX. stoljeća prisutan i na tržištima više od 40 država diljem svijeta. Iznimno visoka kvaliteta proizvoda i usluga, kontinuirani razvoj, međuljudski odnosi i briga za stranke, fleksibilnost i dinamičnost, sve su to čimbenici koji etabliraju Kemon te doprinose širenju talijanskog frizerskog stila.

www.theitaliantouch.com
www.kemon.it

MISIJA
Još od 1959. godine svakodnevno radimo na stvaranju najboljih proizvoda, najučinkovitijeg treninga i najljepših slika kako bismo stilistima za kosu diljem svijeta pružili iskustvo bogato sadržajem te pomogli njihovu glavnu ulogu kada je riječ o ljepoti i zdravlju kose.

VIZIJA
Želimo postati talijanski standard po kojem će se mjeriti svijet profesionalnog stiliranja kose  te biti izvor nadahnuća u stilu, inovacijama i održivosti.

NAŠE VRIJEDNOSTI

  • Kvaliteta: neprestano poboljšavanje i usmjerenost na detalje
  • Sigurnost: sigurnost i zaštita zdravlja zaposlenika i suradnika
  • Održivi razvoj: poštivanje prirode i ljudskih bića
  • Inovacija: “izmisliti” ljepotu i zdravlje
  • Upečatljivost: originalnost i razmišljanje izvan okvira
  • Etika: transparentnost u našim poslovnim poduhvatima i u našim odnosima s ljudima

Više o KEMON >>